Svētki Annas ielā „Zināšanu gadatirgus”

2015.gada 10.septembrī no pl.15:00 līdz pl.19:00 Tehniskās jaunrades namā „Annas 2” ar Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta atbalstu jau divdesmit otro reizi norisināsies svētki Annas ielā. TJN „Annas 2” organizētais pasākums ir kā atvērto durvju diena ģimenēm ar bērniem, skolēniem un jauniešiem, kas vēlas atrast interesantu izglītojoša satura nodarbošanos pēc skolas.

Apzinot 21.gadsimta aktuālākās un pieprasītākās profesionālās darbības sfēras ne tikai Latvijā, bet arī pasaulē, svētku ietvaros tiks organizēts „Zināšanu gadatirgus”. Bērniem un jauniešiem būs iespēja iepazīties ar visiem tehniskās jaunrades nama piedāvātajiem interešu izglītības virzieniem, kā arī pieteikties nodarbībām. Interesentiem būs iespēja apmeklēt visas darbnīcas, iepazīties ar katras darbnīcas specifiku un pedagoga pavadībā darboties un izmēģināt savas spējas kādā no tehniskajiem un mākslas virzieniem, kā arī piedalīties dažāda veida izglītojošās un atraktīvās aktivitātēs.

Tieši TJN „Annas 2” sniedz iespēju iegūt šim laikmetam atbilstošās kompetences, kas jaunajai paaudzei dod iespēju jau agrīnā vecumā apzināt iespējamos profesijas virzienus, kuros iegūt atbilstošās zināšana, prasmes un kompetences ārpus formālās izglītības, paaugstinot jauniešu konkurētspēju darba tirgū.

Mēs gaidām zinātkārus, mērķtiecīgus skolēnus un jauniešus! Nāc un atrodi savu 21.gs. profesiju jau šodien.

Informāciju sagatavoja:

Elīna Baumane

TJN “Annas 2” metodiķe,

pasākumu organizatore

e-pasts: elina.baumane.tjn@gmail.com
www.tjn.lv