Notiks mūsdienu un citu deju žanru kolektīvu labdarības koncerts “RUDENS ZVAIGZNES”

Rudens zvaigznes6. novembrī plkst. 17.00 kultūras centrā “Rītausma”, Kandavas ielā 27, notiks labdarības koncerts “Rudens zvaigznes”, kurā kopā vienosies dažādu deju žanru kolektīvi no Rīgas vispārizglītojošajām skolām un bērnu un jauniešu centriem, kuru sniegums iepriekšējā mācību gada skatēs – koncertos tika novērtēts visaugstāk.

Ar augstu māksliniecisko sniegumu un tehnisko izpildījuma līmeni koncertā skatītājus priecēs šovgrupa MIX, deju teātris GRANDE, deju kolektīvi AKVAREĻ, FESTA, MAGIC DANCE. Šie kolektīvi veiksmīgi uzstājās ne tikai Latvijā, bet piedalās arī starptautiskos deju pasākumos un gūst uzvaras.

Koncertā būs skatāmi daudzpusīgi deju priekšnesumi, sākot no pašiem mazākajiem dejotājiem, kas tikai sāk apgūt dejas pamatus, līdz jauniešiem, kam deja ir neatņemama dzīves sastāvdaļa. Koncertā deja mirdzēs un vizuļos starp rudens mierīgajām krāsām no tās pirmsākumiem, ritmikas etīdes, līdz mūsdienu dejas žanru daudzveidībai.

Koncertu organizē Rīgas Interešu izglītības metodiskais centrs sadarbībā ar Rīgas domes izglītības, kultūras un sporta departamenta Sporta un jaunatnes pārvaldi.