Aicinām pieteikties kursiem sporta pedagogus

GRUPA NOKOMPLEKTĒTA!

Rīgas Interešu izglītības metodiskais centrs aicina pieteikties sporta pedagogus uz 36 stundu kursiem “Vispārējās fiziskās sagatavotības aspekti bērnu, jauniešu un pusaudžu vecumposmos“. Kursu darba plānā paredzētas gan praktiskas, gan teorētiskas nodarbības.

austrupsAndis Austrups – vieglatlētikas un vispārējas un speciālās fiziskās sagatavotības treneris. Ar audzēkņiem piedalījies divās olimpiskajās spēlēs. 2012. gadā  apbalvots ar Eiropas Vieglatlētikas asociācijas balvu par “nozīmīgu ieguldījumu sportā un kalpošanu tā labā, demonstrējot izcilas trenera iemaņas”. Austrupa audzēkne Laura Ikauniece Admidiņa 2016. gada Olimpiskajās spēlēs Rio, uzstādot personisko rekordu trijās disciplīnās, izcīnīja augsto 4. vietu daudzcīņā.

dimitrijs

Dimitrijs Bražņikovs – veiksmīgi noslēdzis EHF “Master Coach” kursu sēriju un ieguvis augstāko trenera licenci EHF PRO. Bražņikovs ir pieredzējis handbola vārtsargs, kurš aizvadījis 28 sezonas sešu valstu līgās, un ir bijušais Latvijas Handbola izlases treneris.

sukuts

Armands Sukuts – DCH studijas treneris. Pieaicinātais docētājs Lavijas Sporta pedagoģijas akadēmijā. Life Fitness Academy semināru un treniņapmācību vadītājs sadarbībā ar Life Fitness. Latvijas Diētas un Uztura Speciālistu Asociācijas projekta „Bērnu un jauniešu uzturs” pieaicinātais speciālists. Apguvis kursu programmas Bosu 3D XTREME, Life Fitness Akadēmija, Les Mills CXWOR, TRX GSTC, Les Mills Bodypump, Nike Training Club.

Pielikumā kursu darba kārtība. Pieteikumus iesūtīt gunars.antapsons@intereses.lv

Norises laiks: 24.10.2016 - 27.10.2016
Norises vieta: Rīgas 84. vidusskolas sporta zālē, Lielvārdes 141, Rīga

Pielikums
Pieteikuma anketa