Konkurss “Vai tu zini…?”

2016. gada 9. novembrī Bērnu un jauniešu centrs „Zolitūde” organizēja Rīgas interešu izglītības iestāžu angļu valodas pulciņu audzēkņu erudīcijas konkursu „Vai tu zini…?” Tēma: „Garā pupa”, kurā mērķis bija veicināt Rīgas interešu izglītības iestāžu angļu valodas pulciņu audzēkņu un pedagogu sadarbību 2016. gadā, kas ir pasludināts par starptautisko pākšaugu gadu.

Konkursa dalībnieki vecumā no 7 līdz 11 gadiem demonstrēja savas zināšanas un prasmes angļu valodā, darbojoties komandās. Konkursā piedalījās 7 komandas no BJC “Altona”, BJC “Daugmale”, BJC “Laimīte”,  BJC “Rīgas Skolēnu pils”, BJC “Zolitūde” un Rīgas Jauno tehniķu centra. Konkursa sākumā katra komanda prezentēja mājas darbu pēc pasakas “Jack and the Beanstalk” (“Garā pupa”) motīviem angļu valodā un tad sekoja 4 uzdevumi par pasakas sižetu.

Konkursa laikā komandu skolotāji un klātesošie dalībnieku vecāki tika iesaistīti radošajā  darbnīcā. Pēc konkursa uzdevumu veikšanas, žūrijas rezultātu apkopošanas un diplomu rakstīšanas laikā, dalībnieki piedalījās jautrās tematiskās rotaļās.

Erudīcijas konkursa rezultāti:

  1. vieta – BJC “Zolitūde” komandai,
  2. vieta – BJC “Rīgas Skolēnu pils” komandai,
  3. vieta – Rīgas Jauno tehniķu centrs komandai.

Paldies visiem konkursa dalībniekiem un viņu skolotājiem par radošo darbu un atsaucību.

 

Sagatavoja

Bērnu un jauniešu centrs „Zolitūde”

metodiķe S.Apse