Balss attīstības studijas „Kantilēna” grupai „Akkolada” galvenais konkursa Grand Prix!

Aizvadītajā nedēļas nogalē, Bērnu un jauniešu centra „Bolderāja”, Balss attīstības studijas „Kantilēna” audzēkņi no grupām „Akkolada”, „Līga” un „Collage” devās uz Lietuvas pilsētu Panevežiem, lai piedalītos II Starptautiskā mūzikas festivāla-konkursa „RISING STAR” finālā.

  Konkursā piedalījās ne tikai vokālās grupas, bet arī solisti Eduards Rediko, Anastasija Jačmenkina, Arje Lerman, Alisa Podezva, Anastasija Bezuglova un Sofija Kazakova.

Balss attīstības studijas vecākā grupa „Akkolada” konkursā izcīnīja galveno balvu –  visa konkursa Grand Prix! Šis studijas audzēkņiem bija ļoti emocionāli pacilājošs, svarīgs un nozīmīgs mirklis, šādā sastāvā konkursā jaunieši muzicēja kopā pēdējo reizi. Grupas „Akkolada” audzēkņi ir izauguši un nu ir pienācis laiks katram iet savu ceļu, lai pierādītu savas spējas, sasniegtu jaunas virsotnes un iepazītu plašo pasauli patstāvīgi!

Grupa „Līga” un solists Eduards Rediko izcīnīja Grand Prix balvas vecuma kategorijā 11 līdz 14 gadi, šajā pašā vecuma kategorijā jaunā talantīgā soliste Alisa Podezva ieguva augsto 4.vietu!

Grupa „Collage” vecuma grupā 7-10 gadi ieguva 2.vietu, kā arī solists Arje Lerman, bet Anastasija Jačmenkina godalgoto 3.vietu.

Solistes Anastasija Bezuglova un Sofija Kazakova vecuma kategorijā 15 – 19 gadi ieguva 4. un 5.vietu.

No sirds sveicam Balss attīstības studijas „Kantilēna” audzēkņus ar gūtajiem panākumiem, kas ir licis Latvijas vārdam atkal izskanēt ārpus Latvijas robežām, par ko mēs varam būt tikai lepni un priecīgi, jo spējam sevi pārstāvēt godam! Lai studijas jauniešiem izdodas viss iecerētais, lai izdodas iepazīt jaunus apvāršņus, lai jaunāko grupu audzēkņiem neapsīkst gribas spars un viņu visu muzikālajai mammai – skolotājai Irinai Parahņēvičai vēlam nebeidzamu enerģiju, spēku un gribu darboties tālāk!

Informāciju sagatavoja: Aiva Dasmane, BJC „Bolderāja”, direktores vietniece izglītības jomā.

Foto no pedagogu personiskā arhīva.