Noslēdzies Rīgas bērnu un jauniešu vizuālās un vizuāli plastiskās mākslas konkurss, labdarības akcija “Ziema pilsētā”

Laipni aicināti līdz 2018.gada 15.februārim apskatīt Bērnu un jauniešu centra “Mīlgrāvis” organizētā Rīgas vizuālās un vizuāli plastiskās mākslas konkursa, labdarības akcijas “Ziema pilsētā” dalībnieku darbu izstādi Bērnu klīniskās slimnīcas novietnē Gaiļezerā, Juglas ielā 20.

Konkursā un labdarības akcijā “Ziema pilsētā” piedalījās 406 dalībnieki, audzēkņus konkursam sagatavoja 103 skolotāji.

Savos vizuālās mākslas darbos konkursa dalībnieki attēloja pilsētvidi vēlā rudenī un ziemā. Savukārt vizuāli plastiskajā mākslā tika veidoti sniegavīri slimnīcas telpu noformējumam.

Paldies visiem dalībniekiem par košajiem un interesantajiem darbiem! Kopīgais darba rezultāts ir izdevies – bērnu slimnīcas gaiteņos un telpās ir apskatāmā izstāde iepriecina bērnus, vecākus un slimnīcas personālu.

12.decembrī notika izstādes atklāšanas un labāko darbu autoru sveikšanas pasākums, kurā uzstājās Juglas mūzikas skolotāja Haralda Grīntāla audzēkņi: Elīza Daniela Mikena, Uga Loža un Raivo Logins, koncertmeistare Inga Bāliņa. Sadarbībā ar Lieni Paukšēnu  Juglas mūzikas skolas audzēkņu koncerts ir kļuvis par skaistu tradīciju.

Pateicamies par atsaucību bērnu slimnīcas novietnes Gaiļezerā pedagoģiskā dienesta vadītāja Vinetai Bulai, kura  aizrautīgi palīdzēja iekārtot izstādi un ieteica, kur darbus vislabāk izlikt.

Konkurss – labdarības akcija bērnu slimnīcā, pateicoties RD IKSD atbalstam, notika 15 reizi un jau desmito gadu tā notiek bērnu slimnīcas novietnē Gaiļezerā.

Rezultāti_Ziema pilsētā

Informāciju sagatavoja: Dace Timule, Bērnu un jauniešu centra “Mīlgrāvis” direktora vietniece