Aicinām pieteikties kursu programmai “Mācību procesa organizēšana interešu izglītības programmās audzēkņiem ar mācīšanās traucējumiem”

Rīgas Interešu izglītības metodiskais centrs aicina interešu izglītības skolotājus pieteikties attālinātai  pedagogu profesionālās kompetences pilnveides programmas ”Mācību procesa organizēšana interešu izglītības programmās audzēkņiem ar mācīšanās traucējumiem” (8 stundas) apguvei. Programma  norisināsies tiešsaistē 2020. gada 23. septembrī no plkst. 10.00. Lektore – psiholoģe Inga Dreimane.

Programma iepazīstinās skolotājus, kā efektīvi strādāt iekļaujošā mācību vidē. Veidot  atbilstošu vērtību izpratni un attieksmi, kā arī atbilstošas prasmes un kompetences darbam iekļaujošajā izglītībā. Programmas pirmajā daļā būs iespēja atjaunot un papildināt zināšanas par biežāk sastopamajiem mācīšanās traucējumiem un to iezīmēm.   Savukārt otrajā daļā par izmantojamajiem instrumentiem, lai palīdzētu vieglāk mācīties ne tikai bērniem ar mācīšanās traucējumiem, bet arī pārējiem. Aplūkosim kā dabas zinātnes, saskarsmes un sadarbības, mūzikas, un mākslas resursu izmantošana var palīdzēt sekmēt mācību sasniegumus.

Lai piedalītos, nepieciešams interneta pieslēgums, ar iespēju vērot video tiešraidi platformā ZOOM. Dienu pirms programmas norises visiem dalībniekiem  uz e- pastu tiks nosūtītas piekļuves adreses, ID un parole. Programmas tehniskās iespējas nodrošina līdz 100 dalībnieku dalību nepārtraukti visas dienas garumā.

Pieteikumus iesūtīt elektroniski gunars.antapsons@intereses.lv.

Norises laiks: 23.09.2020 - 23.09.2020
Norises vieta: Tiešsaistē

Pieteikuma anketa