Aicinām pieteikties semināram – radošajai NEdarbnīcai “Kā uzsākt jauno mācību gadu?”

GRUPA NOKOMPLEKTĒTA!

Aicinām interešu izglītības skolotājus pieteikties 4 stundu semināram – radošajai NEdarbnīcai “Kā uzsākt jauno mācību gadu?” 2021. gada 26. augustā plkst. 10.00 – 12.30 tiešsaistē. Semināru vadīs Vita Brakovska (MBA, biedrība ZINIS, doktorantūra).

Semināram aicinām pieteikties, aizpildot anketu tiešsaistē ŠEIT. 

Kā panākt, lai mans ikdienas ieguldījums ir vērtība ne tikai audzēkņiem, bet arī man? Kur meklēt jaunus pašvadītas mācīšanās formātus? Kas ir mūsu sabiedrotie interešu izglītības atbalstam? Kas vēl bez bijušajiem audzēkņiem ir mana darba labākie vēstnieki? Kā aktīvi domubiedri var palīdzēt ikdienas aktivitātēs? Kāds ir mans “varoņa ceļojums”, kas ļauj pārvarēt grūtības un stiprināt savu meistarību? Vai un kā man var palīdzēt ANO 17 Ilgtspējīgas attīstības mērķi un ES “zaļais kurss”?

Semināra – radošās NEdarbnīcas mērķis: rosināt dalībniekus radīt jaunus praktiskus risinājumus kā ikdienas resursu sev un kolēģiem, rosinot dalībniekus iesaistīties zināšanu pārnesē un pārņemt pozitīvu pieredzi no citām disciplīnām.

Apskatāmās tēmas:

  • sabiedrības loma interešu izglītības pedagogu kapacitātes stiprināšanā
  • jauni formāti interešu izglītības sekmēšanai
  • interešu izglītības sazobe ar citām disciplīnām
  • jauni impulsi, uzsākot jauno darba sezonu
INFORMĒJAM:

Tiešsaistē īstenotajās programmās, lai nodrošinātu kvalitatīvu un savstarpēji cieņpilnu komunikāciju, dalībniekiem jāpievienojas lekcijām ar pilnu vārdu un uzvārdu, WEB kameru, kā arī ieslēgtu mikrofonu pēc lektora lūguma, tādejādi veidojot efektīvāku un produktīvāku darba vidi.

KONTAKTI:

Tālākizglītības programmu vadītājs: Gunārs Antapsons, tālr. +371 29620325, e-pasts gunars.antapsons@intereses.lv.

Cilvēks, kurš ne reizi nav pieļāvis kļūdu, nekad nav mēģinājis neko jaunu.”
Alberts Einšteins, fiziķis un ievērojams XX gadsimta zinātnieks

Norises laiks: 26.08.2021 - 26.08.2021
Norises vieta: Tiešsaistē