Zinību dienā Bolderājā norisinājās interešu izglītības reklāmas pasākums „Nāc un piedalies!”

Zinību dienā, 1.septembrī, plkst. 15.00 – 17.30 divās norises vietās Bolderājā norisinājās interešu izglītības reklāmas pasākums „Nāc un piedalies”.

Rīgas Bolderājas Jaunās pamatskolas interešu izglītības pasākuma “Nāc un piedalies” aktivitātes vienlaicīgi notika teritorijā pie Rīgas Bolderājas Jaunās pamatskolas, Flotes ielā 8 unRīgas Centrālās bibliotēkas Bolderājas filiālbibliotēkas dārzā, Gaigalas ielā 3, Rīgā.

Iestādes pagalmā bērni kopā ar vecākiem iesaistījās radošajās darbnīcās – apgleznoja papīra maisiņus, veidoja matu rotājumus, izgatavoja mozaīkas no dažādiem materiāliem un stikla, uzspēlēja galda spēles, klausījās, kā skan ģitāra. Uzzināja, kas ir ukulele – kā to spēlē. Meitenes labprāt iejutās balerīnas tēlā fotostendā “Balerīna”. Pasākums norisinājās jaukā un mājīgā gaisotnē.

Otrajā pasākuma norises vietā – Bolderājas bibliotēkas dārzā, līdztekus piedāvātajām radošajām un sporta aktivitātēm norisinājās koncerts “Dziedi un dejo kopā ar mums”.

Uz skatuves temperamentīgi uzstājās skolotājas Irinas Ivanushkinas Modernās horeogrāfijas studijas “Terra” audzēkņi un aicināja izkustēties pasākuma dalībniekus. Irinas Parahņevičas vadītās Balss attīstības studijas “Kantilēna” dalībnieki pieskandināja priežu dārzu ar skanīgām dziesmām.

Pasākuma dalībnieki darbojās “Grāmatu drauga darbnīcā”, gleznoja “Lielo gleznu”, veidoja mozaīkas no papīra kvadrātiņiem, izgatavoja “Raibu raibās spalvas”, veidoja rotas, uzspēlēja galda spēles un iesaistījās sporta aktivitātēs.

Paldies visiem, kuri piedalījās!

Foto no Ivetas Grīnfeldes personiskā arhīva.

Informāciju sagatavoja: Dace Timule, Rīgas Bolderājas Jaunās pamatskolas izglītības metodiķe