Noslēgusies pirmā Rīgas interešu izglītības iestāžu izglītības metodiķu sanāksme

2021. gada 22. septembrī tiešsaistē notika pirmā 2021./2022. mācību gada Rīgas interešu izglītības iestāžu izglītības metodiķu informatīvā sanāksme, kur informējām par Rīgas interešu izglītības metodiskā centra aktualitātēm, kā arī turpinājām gatavošanos Rīgas interešu izglītības metodisko materiālu skatei.

Visās interešu izglītības iestādēs veiksmīgi startējusi un lielākai daļai jau noslēgusies Rīgas interešu izglītības metodisko materiālu skates I kārta. Sanāksmes dalībnieki dalījās pieredzē un iespaidos par skates norisi un tās rezultātiem savās iestādēs, izteica dažādus priekšlikumus par skates organizēšanu turpmāk.

Atgādinām, ka Rīgas interešu izglītības metodisko materiālu skatē var piedalīties ikviens  interešu izglītības skolotājs no jebkuras Rīgas izglītības iestādes. Skates NOLIKUMS pieejams ŠEIT.

Oktobrī sāksies skates II kārtā. Pieteikumi iestādēm jāiesūta kā dienesta vēstule Rīgas Interešu izglītības metodiskajam centram līdz 11. oktobrim uz intereses@riga.lv, darbi jāiesniedz 11. un 12. oktobrī no plkst. 9.00 līdz plkst. 18.00 Rīgas Interešu izglītības metodiskā centra 303. telpā, Baltāsbaznīcas ielā 14, Rīgā.

Darbu prezentāciju dienas plānotas 20. un 21. oktobrī (notiks tiešsaistē), apbalvošanas pasākums – 10. novembrī.

Varbūt tieši Tu, skolotāj, vēl vari “ielekt pēdējā vagonā” un pieteikties dalībai šī gada Rīgas interešu izglītības metodisko materiālu skatē! Ar nepacietību gaidām jūsu pieredzes bagātos un iedvesmojošos darbus!

Jautājumu gadījumā aicinām sazināties ar Rīgas Interešu izglītības metodiskā centra projektu vadītāju metodiskajā darbā – Marina Lučko, marina@lucko@intereses.lv, 26807009.