Aicinām uz semināru “ORIENTĒŠANĀS- attālinātā mācību procesa populārākā fiziskā aktivitāte”

Aicinām Rīgas interešu izglītības sporta pedagogus uz 4 stundu pedagogu profesionālās kvalifikācijas pilnveides programmas semināru “ORIENTĒŠANĀS – attālinātā mācību procesa populārākā fiziskā aktivitāte” 2021. gada 8. un 10. decembrī no plkst. 14.00-15.30 tiešsaistē.

Orientēšanās aktivitātes pēdējos divos gados ir kļuvušas par daudzu sporta veidu un sporta stundu attālināto nodarbību āra aktivitāti. Tās process veicina gan fizisko (vispārējā izturība, veiklība…), gan mentālo ( domāšana, lēmuma pieņemšana …), gan dzīves prasmi- izvēlēties drošāko, ātrāko ceļa variantu no punkta A uz B. Semināra ietvaros apskatīsim – kā iegūt savas apkārtnes orientēšanās, vai citu karti. Kādas iespējas ir izmantot mācību-treniņu procesa laikā digitālās kartes un orientēšanās aplikācijas. Kā iegūt GPS un kontrolēt audzēkņu paveikto.

Lektore – Baiba Smila, Dr.paed., Asoc.prof. Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmija, BJC IK AUSEKLIS orientēšanās trenere, Latvijas jauniešu un junioru izlases vecākā trenere.

Lai piedalītos seminārā, aicinām aizpildīt pieteikuma anketu šeit: https://forms.gle/u7uWFVp43kmLNhgT7.

DARBA KĀRTĪBA:

Trešdiena, 8. decembris

14:00-15:40 

 

Mini lekcija- Orientēšanās aktivitātes attālināta mācību- treniņu procesa laikā, sporta stundu ietvaros.Diskusija- Kā iegūt savas apkārtnes orientēšanās, vai citu karti. Kādās iespējas ir izmantot mācību-treniņu procesa laikā digitālās kartes un orientēšanās aplikācijas.

Piektdiena, 10. decembris

14:00-15:00

 

Atgriezeniskā saite- Veiktās distances/ ceļa GPS ielāde datorā, salīdzināšana, novērtēšana.

 

INFORMĒJAM:

Tiešsaistē īstenotajās programmās, lai nodrošinātu kvalitatīvu un savstarpēji cieņpilnu komunikāciju, dalībniekiem jāpievienojas lekcijām ar pilnu vārdu un uzvārdu, WEB kameru, kā arī ieslēgtu mikrofonu pēc lektora lūguma, tādejādi veidojot efektīvāku un produktīvāku darba vidi.

KONTAKTI:

Gunārs Antapsons, Tālākizglītības programmu vadītājs, tālr. +371 29620325, e-pasts gunars.antapsons@intereses.lv.

 

Norises laiks: 08.12.2021 - 10.12.2021
Norises vieta: Tiešsaistē