Lidice 2022 Latvijas kārtas laureātu darbi sākuši ceļu uz Lidici, Čehijā

Konkursa Lidice-2022 Latvijas kārtas laureātu darbi šodien, 2022. gada 8. februārī, pateicoties Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta atbalstam, uzsāk ceļojumu no Rīgas uz Lidici, Čehijā, lai satiktos ar daudziem tūkstošiem darbu no daudzām pasaules valstīm! Lai veiksmīgi sasniedz galamērķi!

Starptautiskā konkursa rezultāti tiks publicēti Lidice mājas lapā http://www.mdvv-lidice.cz/ laikā līdz 2022. gada 15. maijam!

Neliels ieskats Latvijas kārtas laureātu darbu izstādē Dzelzceļa muzejā, Rīgā, kas norisinājās līdz 5. februārim.  Izstādi klātienē apmeklēja gan ģimenes ar bērniem, gan skolēnu grupiņas, skolotāji no Rīgas, Jūrmalas un citām pilsētām.

Latvijas Dzelceļa muzeja administratore Kristīne Pētersone-Mačukāne: “Kopējais izstādes apmeklētāju skaits – 369 personas. Paldies par Jūsu ieguldījumu, ceru, ka izdevās viss kā ieplānots, muzejam bija liels prieks Jūs uzņemt, izstādes darbi bija ļoti skaisti!” 

Pateicība Jums radošie, varošie, darošie bērni un jaunieši, skolotāji un visi atbalstītāji! Digitālo laureātu darbu katalogu variet apskatīt Rīgas interešu izglītības centra mājas lapā intereses.lv.

Paldies visiem, kas atrada iespēju izņemt tālāk neizvirzītos darbus nolikumā norādītajos laikos! Paldies tiem, kas pieteikušies izņemt darbus citā laikā! Baltāsbaznīcas ielā 14, 005. telpā Jūs gaida vēl neizņemtie darbi! Par darbu izņemšanu lūgums rakstīt uz e-pastu elita.kalnaca@intereses.lv

Uz radošu sadarbību!

Informāciju sagatavoja: Elita Kalnača, Rīgas Interešu izglītības metodiskā centra vizuālās un vizuāli plastiskās mākslas galvenais speciālists