2.-4. klašu korus aicinām piedalīties konkursā “Mazais tauriņš”

Aicinām Rīgas vispārējās un interešu izglītības iestāžu 2.-4.klašu korus piedalīties konkursā “Mazais tauriņš”. Konkurss norisināsies videoformātā no 2022. gada 27. aprīļa līdz 17. maijam. 

Ir atnācis ilgi gaidītais pavasaris – saule silda arvien siltāk un mostas pirmie pavasara vēstneši – tauriņi!  Tie ir tik daudzveidīgi, nu gluži kā dziedātāji mūsu koru kolektīvos – kāds vēl pusaizmidzis, cits dzīvesprieka un enerģijas pārpilns, bet visi tik skaisti un unikāli!

Dalībai Konkursā kolektīvi sagatavo divas brīvas izvēles dziesmas no 2.-4. klašu koru dziesmu krājuma “Tauriņu balsis 4”.

Konkursa nolikums pieejams šeit.

Pieteikumu dalībai Konkursā aizpilda līdz 2022. gada 27. aprīlim tiešsaistes anketā https://ieej.lv/PieteikumsMazaisTaurins

Ticējumi vēsta, ka vasara būs tāda, kāds ir pirmais ieraudzītais pavasara tauriņš! Lai izdodas ieraudzīt pašu skaistāko! Uz tikšanos mūzikā!

Jautājumu gadījumā aicinām sazināties ar Rīgas Interešu izglītības metodiskā centra koru mūzikas galveno speciālisti Ilonu Plūmi – ilona.plume@intereses.lv, 28443757