Aicinām pieteikties pedagogu profesionālās kompetences pilnveides programmai – meistarklasei ”Fiziskais treniņš skatuves māksliniekiem”

GRUPA NOKOMPLEKTĒTA!

Informējam, ka Bērnu un jauniešu centra “Laimīte” Rīgas Interešu izglītības metodiskais centrs organizē Rīgas interešu izglītības teātra mākslas pedagogiem pedagogu profesionālās kompetences pilnveides programmu – meistarklasi ”Fiziskais treniņš skatuves māksliniekiem” 2022. gada 27.oktobrī no pl.11.00 līdz pl.15.00, BJC “Laimīte”, Sarkandaugavas ielā 24, Rīgā. Lektore Lilija Lipore.

Meistarklasē tiks praktizēta metodika kermeņa kustību valodas apzināšanā un kustību partitūras radīšanā. Meistarklases mērķis ir attīstīt indivīda un grupas radošumu, veicinot kopradi. Meistarklases tēmas – Es, sadarbībā ar sevi; Es sadarbībā ar telpu; Es, sadarbībā ar partneri/-riem; Es saspēlē ar objektiem, vidi.

Lilija Lipore ir dejas māksliniece, laikmetīgās dejas un latviešu skatuves deju horeogrāfe, teātra izrāžu kustību režisore. Starptautiskā laikmetīgās dejas festivāla “VIDES DEJA” idejas autore un radošā producente. Dejas atbalsta fonda “Zvaigžņu AkA” dibinātāja. Nodibinājums ir Laikmetīgās kultūras nevalstisko organizāciju asociācija “LKNVOA” biedrs.

Meistarklases dalībniekiem jāņem līdzi ērts, brīvs apģērbs un maiņas apavi.

 

Aicinām aizpildīt pieteikumu anketu meistarklasei līdz 2022. gada 21.oktobrim: https://forms.office.com/r/5Ppex5hx1Q (rosinām izmantot kopēšanas funkciju saites atvēršanai un neizmantot Internet Explorer pārlūkprogrammu).

KONTAKTI:

Reinis Vējiņš
Centra galvenais speciālists teātra mākslas jomā, tālr.26371731, e-pasts rvejins@edu.riga.lv

Norises laiks: 27.10.2022 - 27.10.2022
Norises vieta: BJC "Laimīte", Sarkandaugavas ielā 24, Rīgā