Noslēgusies pedagogu profesionālās kompetences pilnveides programma ” Izstāžu un ekspozīciju noformēšana. Vizuālās un vizuāli plastiskās mākslas darbu eksponēšana”

  1. un 18. aprīlī Bērnu un jauniešu centrā “Laimīte” Baltāsbaznīcas ielā 14. norisinājās pedagogu profesionālās kompetences pilnveides programma ” Izstāžu un ekspozīciju noformēšana. Vizuālās un vizuāli plastiskās mākslas darbu eksponēšana” lektores Līgas Baņķieres vadībā.

Lektore Līga Baņķiere pēc kursu noslēguma saka: “Kursu apmeklējums dod pozitīvu emociju lādiņu- gan gūstot jaunas zināšanas un iemaņas, gan atsvaidzinot dzirdēto, gan redzot sava darba novērtējumu. Lieliski, ja izdodas radoša domu apmaiņa ar kolēģiem. Programmas “Ekspozīciju un izstāžu noformēšana” laikā dalībniekiem bija iespēja klausīties lekciju par tendencēm ekspozīciju veidošanā, papildinātu ar ilustratīviem attēliem, kā arī saņemt informāciju par izmantojamiem materiāliem. Praktiski vingrinājumi palīdzēja nostiprināt un apkopot jauniegūto informāciju. Atbildot uz dalībnieku uzdotajiem jautājumiem, veidojās interesanta diskusija”.

Uz tikšanos nākamajās programmās!