Aicinām pieteikties 12 stundu tālākizglītības programmā „Aktualitātes lietišķās mākslas interešu izglītības programmu realizācijā”

GRUPA NOKOMPLEKTĒTA!

No 12. līdz 13. decembrim BJC “Rīgas Skolēnu pils” tiek organizēti tālākizglītības kursi Rīgas pilsētas vizuāli plastiskās mākslas skolotājiem. Kursu galvenā tēma ir “Filcēšana kā iespēja radošuma attīstīšanai vizuāli plastiskās mākslas nodarbībās”. Kursu lektore mg.art. Baiba Vaivare visiem dalībniekiem dos iespēju gan teorētiski, gan praktiski iepazīties tuvāk ar filcēšanas mākslu un tās īpatnībām- iepazīstinot ar kompozīciju veidošanas pamatiem, filcēšanas dažādajām tehnikām, kā arī rezultātā kursu dalībnieki iegūs nepieciešamos metodiskos materiālus turpmākam darbam vizuāli plastiskās mākslas nodarbībās.

Ikviens kursu dalībnieks tiks nodrošināts ar dažādiem materiāliem praktiskajiem darbiem (vilnas kārsums, filcējamās adatas, paliktnis sausajai filcēšanai, burbuļplēve), taču uz lekcijām nepieciešams līdzi ņemt: papīru un zīmuli (pildspalvu), lineālu, šķēres, kartona nazi, paliktni griešanai, avīzes, dvieli vai auduma gabalu, kā arī ieteicams izmantot darba apģērbu (priekšauts, virsvalks),  praktisko darbu veikšanai.

Pieteikumus sūtīt gunars.antapsons@intereses.lv

 

Norises laiks: 12.12.2013 plkst. 10.00 - 13.12.2013
Norises vieta: BJC "Rīgas Skolēnu pils"

Pielikums
Pieteikuma anketa