Notiks Rīgas Interešu izglītības un kultūras iestāžu pirmsskolas un sākumskolas vokālo ansambļu dziedāšanas svētki “Mīlestības diena Latvijai”

Tuvojas Ziemassvētki. Katru gadu Pirmo Adventi sagaidām kopā ar pašiem mazākajiem dziedātājiem. Tā mums tāda lieliska tradīcija! 1. decembrī Rīgas  Interešu izglītības un Kultūras iestāžu vokālie ansambļi pulcēsies vienuviet – Ziemeļrīgas kultūras apvienības Kultūras pils “Ziemeļblāzma” lielajā zālē. Šogad bērniem jauns izaicinājums – izspēlēt un izdziedāt Arņa Miltiņa dziesmas muzikālam uzvedumam “Mīlestības dāvana”. Libretu uzvedumam rakstījusi Inese Zandere. To ietērpt teātra tērpā palīdzēs Rīgas Lietuviešu vidusskolas teātra mākslas programmas jaunieši Reiņa Vējiņa vadībā.

Mūsu stāsts būs par Lielo mīlestību. “Spēlmaņu naktī” dzirdējām lielisku atziņu: “Liela mīlestība nav nekāda maziņā”…  Mazi ir tikai dziedātāji, kas lieli savās dvēselēs, jo dziedās tieši Jums no visas savas sirds!

Pasākumu muzikāli krāsos mūziķi Arnis Miltiņš, Jānis Miltiņš, Laima Miltiņa un deviņi vokālie ansambļi. Koncerta vizuālo stāstu videoprojekcijās ietērpis Jānis Romanovskis un tēlus palīdzēs atveidot kostīmu māksliniece Baiba Grīna.

Gaidīsim lielos un mazos klausītājus, jo mūsu dziedātāju galvenā balva ir Jūsu aplausi un smaidi! Koncerts būs mūsu Ziemassvētku dāvana Jums! Tiekamies 1.decembrī plkst.19.00  Kultūras pilī “Ziemeļblāzma”, Ziemeļblāzmas ielā 36. Ieeja bez maksas.

Lai skaists svētku gaidīšanas laiks!

Informāciju sagatavoja

Arta Grīna