Rīgas izglītības iestāžu vizuāli plastiskās mākslas konkurss ”Zīds un stikls. Art Deco.”

Aicinām zīda apgleznošanas un stikla apstrādes izglītības programmu audzēkņus piedalīties konkursā Zīds un stikls, kura tēma ir moderni dekoratīvais Art Deco stils.

Pieteikumu dalībai Konkursā (pielikums Nr.1) iesniedz elektroniski, nosūtot iestādes izglītības metodiķei Mairai Kalniņai uz e-pastu mupeniece2@edu.riga.lv līdz 2024.gada 27.martam.

Darbus Konkursam pedagogs iesniedz 2024. gada 27.martā Bērnu un jauniešu centrā “Laimīte”, Baltāsbaznīcas ielā 14, (ieeja no Kalngales ielas) no plkst.10.00 – 20.00. Kopā ar darbiem katra izglītības iestāde iesniedz pieteikumu (pielikums Nr. 1) un pielikumu Nr.2.

Konkursā iesniegto darbu izstāde, būs apskatāma no 2024. gada 3.aprīļa līdz 30.aprīlim kultūras pils “Ziemeļblāzma” izstāžu zālē, Ziemeļblāzmas ielā 36.

Konkursu rīko Bērnu un jauniešu centrs “Laimīte” sadarbībā ar Rīgas valstspilsētas pašvaldības Izglītības, kultūras un sporta departamenta Sporta un jaunatnes pārvaldi un Ziemeļrīgas kultūras apvienības kultūras pili “Ziemeļblāzma”.

Lai top izteiksmīgi ģeometriskie raksti un koša krāsu palete, izceltas formas, interesanti tehniskie risinājumi. Lai radoši raisās!

NOLIKUMS ŠEIT 

 

Informāciju sagatavoja 

Maira Kalniņa

izglītības metodiķe

Bērnu un jauniešu centrā “Laimīte”