Turpinām apgūt Rīgas jauno mūsdienu deju horeogrāfu kopdarbu – deju “Viegli”!

Šonedēļ apgūsim divas deju soļu kombinācijas kopā ar Aminu Kaibovu, Indru Lindu Šīranti, Anastasiju Baško, Evelīnu Ivanovu un Valeriju Harčenko no Bērnu un jauniešu centra “Daugmale” horeogrāfiskā ansambļa “Pērlīte”.

  • Kas tev jādara?
  • Skaties video
  • Mācies kustības
  • Katru nedēļu nofilmē savu progresu un dalies ar mums, publicējot sociālajos tīklos (minot Rīgas Interešu izglītības metodiskais centrs un izmantojot tēmturi #Esmukustībā)
  • Aicini iesaistīties arī savus deju draugus!

Visi Rīgas dejotāji, kuri būs pilnībā apguvuši deju “Viegli” maijā tiks uzaicināti uz dejas videoklipa filmēšanu!

Par projekta “Dejotāji rada” horeogrāfiem:

“Meitenes nodarbojas ar dejošanu kopš bērnības un, stradājot ar savu dejas fragmentu, darbojās kā pilnvērtīgas horeogrāfes, jo bija padomājušas, kā deju jāizdejos arī mazākie dejotāji! Dažām meitenēm šī ir pirmā, bet ļoti vērtīgā pieredze, jo viņas nākotnē sapņo kļūt par deju skolotājām. Meitenes vienmēr ir gatavas interesantiem projektiem!”, tā savus dejotājus raksturo horeogrāfiskā ansambļa “Pērlīte” vadītājas Diāna Gorska un Marina Dumberga-Lobanova.

Dziesma: “Viegli”/Imants Ziedonis un Jānis Strapcāns Vairāk par projektu lasi https://www.intereses.lv/rigas-interesu-izglitibas-metodiskais-centrs-aicina-piedalities-projekta-dejotaji-rada-un-apgut-rigas-musdienu-deju-dejotaju-radito-deju-viegli/

 

Esmu kustībā!

 

Informāciju sagatavoja

Ivetta Tamane

Centra galvenā speciāliste mūsdienu deju jomā