Aicinām gatavoties Rīgas mūsdienu deju atlases konkursam rudenī

2024. gada rudenī notiks Rīgas mūsdienu deju kolektīvu atlases konkurss, gatavojoties XIII Latvijas Skolu jaunatnes dziesmu un deju svētku mūsdienu deju lieluzvedumam “Kastaņa puslode”. Publicējam konkursa NOLIKUMU!

NOLIKUMS pieejams ŠEIT.

Konkursa mērķis ir sekmēt bērnu un jauniešu radošo darbību un izaugsmes iespējas, iesaistoties Dziesmu un deju svētku tradīciju saglabāšanā un pārmantošanā, gatavojoties XIII Latvijas Skolu jaunatnes dziesmu un deju svētku mūsdienu deju lieluzvedumam “Kastaņa puslode”.

Konkurss notiks divās dienās:

  • laikmetīgā deja – 2024.gada 13.novembrī plkst.16.00 Ziemeļrīgas Kultūras apvienības kultūras pilī “Ziemeļblāzma”, Ziemeļblāzmas ielā 36, Rīgā;
  • Hip-hop kultūras dejas – 2024.gada 6.novembrī plkst. 16.00 Rīgas 13.vidusskolā, Pulkveža Brieža ielā 25, Rīgā.

Kolektīva vadītājs līdz 2024.gada 4.oktobrim aizpilda elektronisku pieteikuma anketu https://forms.office.com/e/mR5tkLNPen. Par katru grupu jāaizpilda atsevišķu pieteikuma anketu.

Konkursu organizē Rīgas valstspilsētas pašvaldības Izglītības, kultūras un sporta departamenta Sporta un jaunatnes pārvalde sadarbībā ar Bērnu un jauniešu centra “Laimīte” Rīgas Interešu izglītības metodisko centru un Valsts izglītības satura centru.

Atbildīgā par Konkursa norisi- Centra galvenā speciāliste Ivetta Tamane, tālrunis 29137603, e-pasts itamane@edu.riga.lv.