Rīgas bērnu un jauniešu centra “Altona” Atvērto durvju dienu “Nāc un darbojies ar prieku!” aktivitātes septembrī!

Pārdaugavas bērnu un jauniešu centrs “Altona” ar 2024. gada 1. septembri maina savu nosaukumu, turpmāk mēs būsim Rīgas bērnu un jauniešu centrs “Altona”. Aicinām uz Atvērto durvju dienu!

Pieteikšanās uz interešu izglītības programmām notiek no 26. septembra. Mūsu interešu izglītības centrs atrodas trīs adresēs: Altonavas ielā 6, Imantas ielā 11A un Ruses ielā 13. Gaidīsim bērnus, jauniešus un vecākus  Atvērto durvju dienās “Nāc un darbojies ar prieku!”, kuras Altonavas ielā notiks 4. septembrī no plkst. 13.00 -18.00, 5. septembrī Imantas ielā 11A no plkst. 13.00 – 17.00 un 6. septembrī no 14.00 – 17.00.

4. septembrī Altonavas ielā 6 ar prieku sagaidīsim ikvienu, kuram ir vēlme iepazīties, darboties un priecāties par pedagogu veidotajām radošajām darbnīcām un audzēkņu ieskaņas koncertu. Pasākuma laikā varēs pieteikties interešu izglītības pulciņos, apskatīt audzēkņu darbu izstādi un iepazīties ar pulciņu skolotājiem. Darbosies sekojošas darbnīcas:

  1. Trauku apgleznošana ( ped. Renāta Šalvīte un Andra Tiltiņa)
  2. Dizaina darbnīca ( ped. Ima Mauriņa – Mīlgrāve)
  3. Stikla mozaīkas darbnīca ( ped. Maija Potgītere)
  4. Ģipša darbnīca ( ped. Dace Endziņa)
  5. Brošu izgatavošana ( ped. Renāta Šalvīte un Andra Tiltiņa)
  6. Mākslas darbnīca ( ped. Ieva Drēviņa)
  7. Šūšanas darbnīca ( ped. Solvita Nagle)
  8. Draudzības rokassprādzes ( ped. Renāta Šalvīte)
  9. Gliteru kartiņas ( ped. Andra Tiltiņa)

5. septembrī Rīgas bērnu un jauniešu centrā “Altona”, Imantas ielā 11a,  no plkst.13.00-17.00 notiks atvērto durvju diena “Nāc un darbojies ar prieku!”

Mūsu iestādē visas durvis tiks plaši vērtas, lai bērni, jaunieši un viņu vecāki varētu satikties ar  skolotājiem,  iepazīties ar plašo interešu izglītības programmu piedāvājumu un izvēlēties sev piemērotāko. Katrs mūsu skolotājs ir sagatavojis interesantas aktivitātes, lai visiem  būtu iespēja darboties kādā no 26  dažādām radošajām, deju, mūzikas, sporta, teātra un tehnoloģiju darbnīcām. Darbosies “brīvā skatuve”, kuras laikā muzikālie un dejojošie kolektīvi sniegs nelielu ieskatu savā darbībā.

Savukārt 6. septembrī Ruses ielā 13, bērniem tiks piedāvātas dažādas darbnīcas un aktivitātes. Mazie apmeklētāji varēs iesaistīties Lego darbnīcā, piedalīties radošajās darbnīcās, piemēram, pērlīšu veidošanā un zīmēšanā. Būs pieejamas arī STEM darbnīcas ar 3D pildspalvām un robotiem. Turklāt bērniem būs iespēja piedalīties mūzikas un sporta nodarbībās, kā arī uzlabot savas zināšanas mūsu piedāvātajās valodu nodarbībās.

Gaidīsim! Nāc un darbojies ar prieku!