Sveicienus Zinību dienā sūta Rīgas Mūsdienu deju grupas, izdejojot projekta “Dejotāji rada” horeogrāfiju “Viegli”

2024./2025. mācību gadā, skrienot pretī jauniem tehnoloģiskiem un radošiem izaicinājumiem, sveicienus Zinību dienā sūta Rīgas valstspilsētas pašvaldības mūsdienu deju grupas, izdejojot projekta “Dejotāji rada” ietvaros izstrādāto horeogrāfiju “Viegli”!

Dejas “Viegli” horeogrāfes ir Rīgas mūsdienu deju grupu audzēknes – Jekaterina Lasunska, Anna Poļivko, Anabella Seņņikova, Alisa Supruna, Alīna Kaširina, Sofija Lovceviča, Amina Kaibova, Indra Linda Šīrante, Anastasija Baško, Evelīna Ivanova, Valerija Harčenko, Dārta Sofija Žiba un Daniela Grēta Heidemane.

Dejas videoklipa filmēšanā piedalījās:

  • Rīgas bērnu un jauniešu centra “Altona” mūsdienu deju studija „Festa” (vadītāja Kristīne Tihanova),
  • Rīgas bērnu un jauniešu centra “Altona” mūsdienu deju studija „Mango” (vadītāja Alda Bēvalde),
  • Rīgas Zolitūdes ģimnāzijas horeogrāfiskās studija „Fuete” (vadītāja Vira Doneca),
  • Ķekavas vidusskolas mūsdienu deju studija „Versija” (vadītāja Ivetta Tamane).

Paldies SIA “Rīgas meži” un SIA “Atver media” par sadarbību un Rīgas valstspilsētas pašvaldībai par atbalstu projekta izstrādei!

Lai šis mācību gads, gatavojoties XIII Latvijas Skolu jaunatnes dziesmu un deju svētkiem, ir prieka, gandarījuma un radošu uzvaru piepildīts! Lai viegli un aizraujoši piedzīvojumi interešu izglītībā 2024./2025. mācību gadā!

Paldies par iedvesmu dziesmas “Viegli” autoriem Imantam Ziedonim un Jānim Strapcānam!

Informāciju sagatavoja: Ivetta Tamane, Rīgas Interešu izglītības metodiskā centra galvenā speciāliste mūsdienu deju jomā