Atklāta Rīgas bērnu un jauniešu centra “Altona” Papīra plastikas un interjera dizaina studiju audzēkņu darbu izstāde “Izstāde”

Rīgas bērnu un jauniešu centrā “Altona” 20. septembrī plkst. 17.00 notika Papīra plastikas un interjera dizaina studiju audzēkņu darbu izstādes “Izstāde”atklāšanas pasākums.

Pasākuma sākumā muzicēja Populārās mūzikas ansambļa vadītājs Ainars Vilde. Pēc tam interjera dizaina studijas vadītāja Ima Mauriņa-Mīlgrāve pastāstīja par savu ieceri izstādes veidošanā. Par savu darbošanos studijā pastāstīja Vanesa Diana Dreimane, kas veltīja atzinīgus vārdus par savu skolotāju. Pēc tam izstādes apmeklētājus iepriecināja Vokālās studijas “Mārītes” dalībnieces, kas nodziedāja dziesmiņu “Vaboles”. Pateicības vārdus skolotājai Imai Mauriņai-Mīlgrāvei veltīja Rīgas Interešu izglītības metodiskā centra vadītāja Inga Cimiņa, kas atzinīgi novērtēja studijas audzēkņu radošo darbošanos un radīšanas prieku. Atklāšanas pasākuma noslēgumā Papīra plastikas un interjera dizaina studijas audzēkņi un viesi bija aicināti uz cienastu.

Paldies Populārās mūzikas ansambļa vadītājam Aināram Vilde un Vokālās studijas “Mārītes” vadītājai Aijai Liepiņai par atbalstu atklāšanas pasākuma organizēšanā!

Izstāde apskatāma Rīgas BJC “Altona”, izstāžu zālē, Altonavas ielā 6,  no 16.09. – 25.10.2024! Laipni aicināti!

Lai gandarījums un prieks par paveikto!

Informāciju sagatavoja: Rīgas BJC “Altona” izglītības metodiķe Jolanta Komarovska